Wednesday, 8 February 2012

Story Telling skolah...

Hai...EEE!geramnya!!!!!
Ha!nak tahu nape geram??
Sebab sorang budak gila ni!
Namanya dirahsiakan!
yalah,manalah tahu tiba tiba dia
datang blog ni plak!
Namanya start with A...
Masa tu aku masuk story telling...
ENGLISH..Pastu,cikgu pon umumkan
yang siapa nak masuk story telling BM
untuk pringkat skola boleh hafal ceritanya
pastu aku tanya dia nape gembira sngat..
dia kata ada story telling bm..(masa tu aku x tahu lgi!)
aku pon kata aku nak masuk skali...
PASTU NAK TAHU DIA CAKAP APA???
dengan suara gediknya pon dia cakap.........
"EEE,SIBUK JE!AKU MASOK KO PON
NAK MASOK GAK!"Tak nya aku geram!!!!!
Pastu aku ckaplah aku pun nak try jugak,mana tahu tiba2 dapat!
Pastu dia jeling aku!!!aku x brani nk lawan....sbab dia tu 'murid'
kesayangan cikguuuuuuuuuuuuuuuuuu!!EEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, 6 February 2012

Sian!!!

SAYA CAM CKP NGAN TUNNGUL KAYU!TAKDA SAPA PON KOMEN KE.. BALAS KE..

Shopping beli buku

Wuh!penatnya berjalan!berjalan bli buku dan baju.....
Bestnya!Dapat gak beli buku ARTS!maklumlah....peminat arts!

Tajuk bukunya Doodle for Kids!Macam budak bdk kan? hehe,memang budak2 pon!
Pastu beli buku Diary of a wimpy kid 2.Best tau buku ni!walaupun english!Rugi kalau tak baca...                                                                                                                          
K lah sampai sini jer...Bukan nak blagak ke apa cuma nak bagitau READING IS FUN!!!seperti di dalam gambar di atas..

Sunday, 5 February 2012

Maulidur Rasul!!

Bulan Februari ni maulidur rasul......
Bestnya!Hari yang penuh kemuliaan.....
Banyak cite cite sempena maulidur rasul ni..

Monday, 23 January 2012

MY NEW BLOG......

Hai!!!Apa khabar??Sihat ker?Nama saya Amisha,selamat brkenalan!Siapa yang suka kpop????
Kalau suka commentla yer sapa yang korang suke....T-ara,SNSD forever.,....Akhirnya siap la jugak blog ni dengan bantuan tutorial kak lyssa dan kakak saya....umur saya secret tapi masih bersekolah rendah.... tapi bukan darjah 6..


Sincerely,

AMISHA

SARANGHAEYO!!

Blog Construction!!!

tengah blog construction

Kpop Countdown