Wednesday, 8 February 2012

Story Telling skolah...

Hai...EEE!geramnya!!!!!
Ha!nak tahu nape geram??
Sebab sorang budak gila ni!
Namanya dirahsiakan!
yalah,manalah tahu tiba tiba dia
datang blog ni plak!
Namanya start with A...
Masa tu aku masuk story telling...
ENGLISH..Pastu,cikgu pon umumkan
yang siapa nak masuk story telling BM
untuk pringkat skola boleh hafal ceritanya
pastu aku tanya dia nape gembira sngat..
dia kata ada story telling bm..(masa tu aku x tahu lgi!)
aku pon kata aku nak masuk skali...
PASTU NAK TAHU DIA CAKAP APA???
dengan suara gediknya pon dia cakap.........
"EEE,SIBUK JE!AKU MASOK KO PON
NAK MASOK GAK!"Tak nya aku geram!!!!!
Pastu aku ckaplah aku pun nak try jugak,mana tahu tiba2 dapat!
Pastu dia jeling aku!!!aku x brani nk lawan....sbab dia tu 'murid'
kesayangan cikguuuuuuuuuuuuuuuuuu!!EEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

Kpop Countdown